Om oss               

Jag heter Kicki Holmqvist och har liten familje-uppfödning av brittisk korthår. Tillsammans med Henrik Melén har jag en bruntabbyhona, Zmilla, hennes dotter, No Doubt, som är en svart liten goding och Polly, som är en svartsilver smoke och vit liten dam .

Vi har varit på några utställningar och det har gått över förväntan.

Kattintresset började för många år sedan med huskatter. När de sedan försvann ur mitt liv, blev längtan för stor efter en kise och jag beslutade för att skaffa en ny. Eftersom katter är så underbara var valet jättesvårt, men till slut föll vi för britten som ras och hittade Åsa Karlsson och Cuddlesome's. Hon hade en liten bruntabby flicka kvar i sin kull. Vi sov på saken (fast vi hade bestämt oss redan innan vi somnade) och bokade henne dagen därpå.

Det var en lång väntan innan vi fick Buzzy (Zmilla), men två dagar innan julafton 2003 hade vi en pipande, randig, nyfiken och liten dam som rusade omkring hos oss.

No Doubt, Doubbie, är nog den svartaste katten jag någonsin har träffat, att fånga henne på bild och samtidigt få lite konturer är nästan omöjligt :)

Beautiful Bettina, Polly, har en svans som är helt fantastisk (svartsmoke med en vit spets) sedan att hon älskar att bli kliad gör inte saken sämre :)

 

 

Hem